אוכל

היי, שמי ליז ומאז שאני זוכרת את עצמי אני אופה, ולא סתם אופה אלא ממש אובססיבית לאפייה. אז בא לי לשתף אתכם עם מבחר מתכונים טובים, מוצלחים, והכי חשוב טעימים!

עוגת שוקולד וקצפת

טוב אני רואה שגם השבוע לא נוכל להפעיל תנורים… חםםםם מתפנג בעונג צרוף של שוקולד וקצפת עוגה קלילה לא אפויה במרקם כאילו אפוי… נשתמש בתבנית מלבנית חד פעמית מצרכים: 250 גרם שוקולד מריר 150

[ להמשך קריאה ]

מתכון השבוע: פאי השבוע

טוב, הצבע משגע… הטעם מעודן וההכנה… הכי קלה נתענג בקאפקייקס מענג טעים מרשים ופשוט… לחמם תנורים לחום 170 להניח כוסות מקרטון בתבנית מצרכים: 2 כוסות +2כפות קמח 200 גרם חמאה 3/4 כוס

[ להמשך קריאה ]

בראוניז חמאת בוטנים

טוב החום נראה כמי שלא מתכוון לעזוב… אז בכל זאת נכין מתכון קליל ללא הרבה עבודה ספק עוגה ספק עוגייה ספק קוביית שוקולד…. נחמם תנורים לחום 170 מעלות ונרפד תבנית חד פעמית הנייר אפייה משומן

[ להמשך קריאה ]

עוגיות זילוף שוקולדיות

לפעמים חסרה עוגיה קטנה קטנה לצד הקפה שלנו…. אז הפעם נכין עוגיות קטנות חמודות טעימות וקלות להכנה שנראות כאילו קנויות…. נרפד שתי תבניות תנור בנייר אפייה ונחמם תנורים לחום 180 מצרכים:

[ להמשך קריאה ]

עוגת כדורי שוקולד

עדיין חם ומתחמם משבוע לשבוע אז לא נחמם גם תנורים… נתענג על עוגה קלה ממש משחק ילדים… מצרכים: 800 גרם פתיבר( אפשר לערבב סוגים שונים) קצוצים גס 50 גרם אגוזים קלויים קצוצים גס 1 כוס מים 1

[ להמשך קריאה ]

גלידת חלבה

חם חם חם ואנחנו נתקרר עם… איך נקרא לזה? גלידה? פרפה? סמיפרדו? בקיצור קינוח קר ונפלא בכלום עבודה והצלחה מובטחת ולא, לא צריך מכונת גלידה…. מצרכים: 2 שמנת מתוקה 1 כוס טחינה גולמית 1/4כוס

[ להמשך קריאה ]

מתכון השבוע: מקרון

טוב החג הלבן הזה מאחורינו אבל הפעם נתקדם קצת ונתענג על עוגייה צרפתית…. מפנקת, עשירה ומיוחדת… המקרון… וכן, לא קשה, כל אחד יכול. יש לחמם תנור לחום 130 מעלות בטורבו ולרפד תבניות

[ להמשך קריאה ]